HOTSPOT: 2 food & fashion pop-ups in Knokke die je moet bezoeken!

HALLO!

De zomer is volop in het land en er is geen betere plaats om een zonnige dag door te brengen dan aan de Belgische kust! Knokke is echt de place to be deze zomer aangezien de hippe winkels en pop-ups er als paddenstoelen uit de grond schieten! Ik bracht vorige week een bezoek aan mijn favoriete badstad en als dit ook in jullie planning staat deze zomer moet je deze 2 pareltjes zeker eens bezoeken! Beiden brengen ze mijn 2 favoriete F-woorden samen in één concept, namelijk Food en Fashion! YES!

Le Freak, c’est Tutu Chic

IMG_4903_Fotor

Voor wie het afgelopen jaar onder een steen geleefd heeft zeggen de woorden Tutu Chic waarschijnlijk niet veel, maar als je een beetje de sociale media volgt dan weet je dat Freya Poppe met haar kledingmerk Tutu Chic echt wel een blooming business heeft! Ze heeft een eigen kledingwinkel in Antwerpen, en had al enkele pop-ups in Sint-Niklaas en Hasselt. Deze keer heeft ze haar roze pijlen gericht op Knokke en dat vind ik natuurlijk fantastisch! Naast de kleurrijke collectie kan je er ook 3 verschillende freakshakes proeven en lekkere andere drankjes zoals haar eigen tutu gin! Ja, freakshakes, die milkshakes met extra donuts en koekjes en heeeeeeeeel veel slagroom. Het is echt een guilty pleasure, maar zo lekker! Ik ging zelf voor de Pastel Unicorn (Unicorn in de naam en een donut erbovenop, offcourse!) en mijn vriend ging voor de Chocoholic. Je kan ervan smullen in een mooi roze decor of je kan ze meenemen. De pink ambition freakshake heb ik nog niet geprobeerd dus ik ben natuurlijk genoodzaakt om nog eens terug te gaan, hihi!

IMG_4892_Fotor

IMG_4895_Fotor

IMG_4889_Fotor

Clouds Of Fashion: Food & Drinks

IMG_4913_Fotor

Ook de woorden ‘Clouds of fashion’ zullen zeker een belletje doen rinkelen! Laurentine Van Landeghem veroverde eerder al Antwerpen en Gent, maar is ook met haar roze wolkjes naar Knokke getrokken voor nog een heel leuke food & fashion pop-up. Je kan hier terecht voor heerlijke cocktails, tapas, maaltijden, ontbijten,… eigenlijk zowat voor alles! Mijn favoriet is absoluut de roze mocktail. Wie kan deze nu niet leuk vinden, het komt in een opblaasbare flamingo houder! Ik bestelde ook deze nacho’s met guacomole dip en deze was echt uitzonderlijk lekker! Naast al dat lekkers is er natuurlijk ook nog een volledige collectie kleding te bewonderen! Voor betaalbare fashion is dit een topadres!

IMG_4909_Fotor

2 hele goede redenen om eens een dagje naar de Belgische kust te gaan! Laat weten of jullie deze hotspots al bezochten en of jullie nog andere favoriete hotspots hebben!

Lissa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s