FOOD: De soepjes van Innerglow!

HALLO!

Een tijdje geleden liet ik jullie hier al weten dat ik een grote fan ben van Innerglow! Nu de temperaturen kouder worden willen ze ons niet enkel bevoorraden van voldoende vitamines met smoothies, maar hebben ze ook 2 fantastische soepjes bedacht. Hetzelfde principe geldt nog altijd: je bewaart ze in de vriezer  en ze zijn klaar in enkele minuten! Ik heb beide soepjes geprobeerd, en wauw, ja ze zijn lekker! Dit zijn niet je basic tomaten- of groentensoep, nee dit zijn soepjes waarbij je merkt dat er heel veel tijd ingestoken is om de juiste smaken met elkaar te combineren! Ik heb ze uitgetest en ik heb voor jullie eventjes uitgeschreven waarom je deze zeker eens moet bestellen!

IMG_2771_Fotor

Curry on!

IMG_2776_Fotor

Deze soep wordt omschreven als een pittige curry-kokossoep, en wanneer ze zeggen pittig bedoel ze ook echt wel pittig! wanneer je mond dus al in brand staat bij het eten van een paprikanootje dan is dit soepje niets voor jou, maar als je graag gerechten eet met een pittige toets dan is dit soepje echt een bingo! Innerglow heeft hier maar liefst 14 ingrediënten voor gebruikt om dit recept heel veel smaak en pit mee te geven. Elk ingrediënt heeft ook zijn eigen health benefits en deze worden mooi uitgeschreven op hun website.

+ Je smaakt de versheid van dit soepje en alle verschillende ingrediënten komen perfect tot zijn recht. Licht, lekker, gezond en een echte smaakbom.

–  Wanneer pittig niet jouw ding is dan is dit soepje niets voor jou.

Uyummy!

ugymmy

Foto: website Innerglow

Deze wordt omschreven als een lekkere shiitake-misosoep, en ja ook dit potje zit weer boordevol smaak. Je krijgt een lekker soepje met een bouillon-achtige structuur en veel groentjes. Het pittige van de gember smaakt heel goed af, en ook zitten hier ingrediënten in die je niet elke dag in de keuken gebruikt! Ook deze geven elk weer hun eigen voordelen voor jou gezondheid en zijn zorgvuldig samengebracht om dit soepje een smaak te geven die je niet elke dag proeft.

+ een soepje waarmee je meteen naar het oosten reist, je nieuwe smaken leert kennen en waar versheid ook weer centraal staat!

– Wanneer je niet houdt van gember of andere Oosterse smaken dan is dit soepje niet jouw ding. Je moet zeker eventjes gewoon worden aan de explosie van smaakjes.

Reden genoeg dus om snel een kijkje te nemen op hun website en om die herfstblues van de kaart te vegen met een potje vol energie!

Lissa

*blogpost in samenwerking met Innerglow, maar dit verandert natuurlijk niets aan mijn mening.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s