FOOD: Gezonde freakshake: Easter edition!

HALLO!

Pasen komt eraan en dat betekent reden genoeg om een nieuwe versie toe te voegen aan mijn ‘gezonde freakshake’- serie. Deze keer werkte ik met een lekkere combinatie van fruit, Alpro Soya kokos yoghurt en een paar leuke paasprikkertjes! Dit is het perfecte tussendoortje om die chocolade paaseieren mee te verteren, maar natuurlijk kan je dit ook perfect gebruiken als een paasontbijt! Deze Paas freakshake is maar een kwartiertje werk, en dit komt voornamelijk doordat de paasprikkertjes eigenlijk al het werk doen haha! Hema heeft momenteel een heel mooie paascollectie in de rekken liggen en het liefst van al zou ik alles in huis willen halen. Indien je toch graag een paaseitje wil toevoegen aan deze freakshake kan eentje van pure chocolade natuurlijk niet zo een kwaad (Of 2… of 3… of 4…).

IMG_6841_Fotor

Benodigdheden:

-Voor 1 freakshake- 

 • 4 grote aardbeien (2 als versiering)
 • 1 passievrucht
 • 1 kaki
 • 1/2 banaan
 • 2 frambozen
 • 125 ml vers appelsiensap
 • 2 grote eetlepels Alpro Soya kokos yoghurt
 • Paasprikkertjes en rietje ( zie hier de paascollectie van Hema)
 • een kleine uitsteekvorm in de vorm van een klokje/sterretje/paashaas..

Duur: 15 minuten

Werkwijze:

Doe 2 aardbeien, de halve banaan, 1/2 kaki en het appelsiensap samen in de blender. Giet de smoothie in een mason jar. Snij de overige kaki en 1 aardbei in schijfjes die je dan kan gebruiken om de kleine klokjes uit te steken. Steek deze op een saté prikker. Doe de kokos yoghurt bovenop de smoothie en werk af met de passievrucht, de frambozen, de paasprikkertjes en de aardbei. Jup, dat is alles!

IMG_6839_Fotor

IMG_6851_Fotor

Bekijk hier ook de andere gezonde freakshakes die al op de blog staan:

Le freak,

C’est chic!

Lissa

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Mmm ziet er heerlijk uit!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s