Last minute gift guide!

HALLO!

Ben jij iemand die elk jaar echt vastzit als het aankomt op cadeautjes? Of koop je elk jaar hetzelfde flesje parfum voor je oma? Met deze gift guide zet ik snel mijn tips en tricks op een rijtje om het perfecte cadeau te vinden voor iedereen uit je familie.

IMG_9921_Fotor

Cadeautjes voor hem

1 adres: Hemdvoorhem.nlIk koop tegenwoordig bijna al mijn cadeautjes voor mijn vriend, papa, opa,… op deze site. Hemd voor hem heeft natuurlijk niet alleen hemden, maar ook zowat alles wat een man goed kan gebruiken: sokken, mutsen, sjaals, parfum, boxershort tot zelfs een kit om zelf bier mee te maken! Rond deze tijd van het jaar hebben ze ook hele leuke cadeausets die deze keer gecombineerd worden met een heerlijke reep chocolade van tony’s chocolonely. hieronder kan je mijn favorieten vinden:

Cadeautjes voor foodies

IMG_9929_Fotor

Foodies zijn tegelijk de gemakkelijkste en de moeilijkste personen om een cadeautje voor te vinden. Er zijn zoveel leuke keukenspullen op de markt, maar je hebt natuurlijk kans dat ze dit al in huis hebben of nog maar pas zelf gekocht hebben. Wanneer je niet zeker bent is het altijd handig om eerst eventjes te checken of het kassaticket goed bij te houden. Voor de baking queens onder ons kan er ook altijd een leuk pakketje samengesteld worden met nieuwe bakmixen zoals deze leuke melted snowman cookies mix van hema. Zoek je iets voor iemand die enorm houdt van bakken maar nog niet het juiste materiaal in huis heeft? Deze Muffin bakplaat en sprinkle set van Hema zijn altijd een hit!

Cadeautjes voor beautylovers

Er zijn eindeloos veel goede beauty cadeausets op de markt en hieronder zien jullie enkele van mijn favorieten. Probeer de goedkope cadeausets met een assortiment aan zeep te vermijden aangezien deze meestal een niet gezonde ingrediëntenlijst bevatten. Winkels zoals The Body Shop en Rituals zijn altijd zeer goede stops voor beautylovers. Voor diegene die enorm genieten van een warm bad is het badolie geschenkset van Kneipp ook een heel goed idee.

En voor wanneer je echt niet weet wat geven…

IMG_9924_Fotor

Heb je totaal geen idee wat de persoon waarvoor je een cadeautjes zoekt leuk vindt? Maak dan een mandje met hun favoriete koekjes, een leuk doosje pralines en een lekker drankje. Iedereen is wel blij met iets lekkers, en hierbij weet je ook zeker dat ze het al niet hebben!

-Have a

holly jolly

Christmas-

Lissa

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. By games, it’s strictly some sort of luck whether you win or lose.

    Fold – to quit the cards and quit the hand by placing the cards face recorded on the list. https://bid.galvestonauctioncompany.com/view-auctions/catalog/id/4496/lot/507071/?url=http%3A%2F%2F918.cafe%2Fhome%2F3win81%2F54-3win8-mobile-slot

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s