Om te ontdekken: De nieuwe warme dranken van Panos!

HALLO!

Enkele weken geleden werd ik uitgenodigd door Panos ( yes, van de heerlijke broodjes) om hun nieuw assortiment aan warme dranken te ontdekken. Een namiddag boordevol koffie en zoetigheden, letterlijk the best of both worlds dus! Tijdens 2 workshops kwamen we alles te weten over hoe ze hun nieuwe koffieblend hebben samengesteld, en kregen we natuurlijk een uitgebreide demonstratie over hoe deze koffies juist worden gemaakt. Dit nieuwe assortiment is voor elke koffie lover een droom, maar ook voor mensen die niet zo dol zijn op koffie zijn er nog genoeg opties! Ik overloop ze graag eventjes met jullie.

IMG_E1918_FotorOp de foto: Choco-coco

Alles voor jouw feelgoodmoment

Het nieuwe warme drankenassortiment van Panos draait volledig rond hun nieuwe koffie. Deze blend bestaande uit 100% arabica bonen met origines uit Colombia, Peru en Honduras werd door een blendmaster samengesteld zodat deze blend een goede match is voor iedereen. Een heerlijke koffie met een zachte toets en geen bittere smaak werd het eindproduct. De bonen worden zorgvuldig geselecteerd en onder de perfecte temperatuur gebrandt.

IMG_E1900_FotorOp de foto: Verschillende fasen bij het branden van de koffiebonen

Op hun menu kan je de klassiekers vinden zoals; Espresso, doppio, cappuccino, mocha en latte macchiato. Maar daarnaast vind je ook enkele heerlijke deluxe koffies en warme chocolademelk:

  • marshmallatte: een latte met chocoladesaus, slagroom en een goede hoeveelheid marshmallows.
  • caramellatte: een heerlijke mix van koffie en karamel-chocolade afgewerkt met zoute karamelparels
  • choco-coco (mijn persoonlijke favoriet!): een heerlijke kokoslatte met chocolade.
  • curieuzeneuze: witte chocolademelk  afgewerkt met cuberdonsaus, slagroom en een crunch van cuberdon = pink perfection!

Ook de tea lovers onder ons worden goed verwend. Zo kan je bij Panos nu altijd terrecht voor een verse muntthee, een thee met kaneel en sinaasappel en ook een volledig nieuw assortiment van pure leaf thee. Dit theemerk werkt niet met gemalen theevormen, maar met pure blaadjes, kruiden en bloemen.

IMG_E1907_Fotor

Zoete zonde

Naast heerlijke koffies werden we ook volop verwend met de lekkere specialiteiten van Panos. Het iconische aardbeientaartje en de klassieke donuts mogen natuurlijk niet ontbreken. Hebben jullie trouwens de croissants al eens geprobeerd? Een zalig verwenmomentje met een croissant speculaas-chocolade of eentje afgewerkt met cuberdons.

IMG_E1880_Fotor

 

kijk je graag even na of het nieuwe warme drankenassortiment ook in jouw Panos beschikbaar is? Alles kan je hier terugvinden!

-Life

begins

after

coffee-

Lissa

*blogpost in samenwerking met Panos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s