BRIDAL STORIES: Cadeautjes en bedankjes

HALLO!

Nog 2 dagen.. en dan is het zover: dan ben ik Mevrouw Quintelier! 😉 De zenuwen beginnen nu wel echt te komen en de dagen vliegen voorbij. Het wordt zaterdag ook weer tegen de 30 graden dus goed weer hebben we zeker mee. Alhoewel, het had best 5 graden frisser mogen zijn want een trouwkleed is nu niet bepaald een luchtig zomerkleedje.

De allerlaatste voorbereidingen zijn dus van start gegaan: laatste telefoontjes met de catering, de DJ, de naamkaartjes schrijven, het gastenboek klaarmaken en natuurlijk de bedankjes in orde maken. Daarnaast is het ook altijd leuk om nog iets kleins te voorzien voor je toekomstige dat hij kan aandoen op de trouwdag zelf. Ik geef jullie mijn beste tips.

IMG_3079_Fotor

Een cadeautje voor de bruidegom

Ik vind het enorm fijn om cadeautjes te geven, voor mij is dit een extra manier om iemand te tonen dat je hem/haar graag ziet. Ik vind het daarom ook leuk dat ik mijn bruidegom iets kan geven dat hij op de trouwdag zelf kan dragen. Ik koos voor een leuk cadeaupakket van Hemd voor hem  met 3 paar happy socks in. Aan hem de keuze welke hij gaat dragen op de grote dag natuurlijk. Nog inspiratie nodig voor een trouwcadeau voor jouw bruidegom? Hemd voor hem heeft ook leuke parfums, stropdassen of zelfs leuke manchetknopen.

IMG_3258_Fotor

Husband-To-Be koekjes

Wil je niet veel geld uitgeven maar toch iets kleins klaarzetten? Deze husband- en wifey to be koekjes zijn het lekkerste cadeautje en kan zeker geapprecieerd worden door je toekomstige als hij net zo een grote eetlust heeft als de mijne ;-).

Benodigdheden:

 • 375 gram bloem
 • 225 gram boter
 • 225 gram suiker
 • 1 ei
 • 1 theelepel bakpoeder
 • Suikerpasta naar keuze
 • drukletters of stempels.

Werkwijze:

Voeg alle ingrediënten buiten de suikerpasta bij elkaar een tot een deeg. Rol dit in plastic folie en leg voor een uurtje in de koelkast. Rol het deeg daarna uit tot een halve centimeter. Je kan hier ongeveer 25 ronde koekjes uit maken. bak de koekjes voor 15-20 minuten op 170°C.

Laat de koekjes afkoelen en werk af met suikerpasta: rol de suikerpasta dun uit en werk af met de drukletters. Je kan hier een eigen tekst op zetten, jullie namen of zoals hier ‘husband-to-be’.

Bedankjes

Het is altijd leuk als je een mooi aandenken meekrijgt van een huwelijksfeest. Je kan gaan voor de traditionele fotokaart van het gelukkige paar of je kan gaan voor iets origineels dat past bij je trouwthema. Zo is het bijvoorbeeld heel leuk om een klein plantje mee te krijgen naar huis, of een kaars of de favoriete snoepjes van het koppel. Hieronder kan je wat inspiratie vinden:

Wij kozen voor iets zelfgemaakt: onze gasten kunnen kiezen uit een zelf gebakken koekje of een buisje met een zelfgemaakte kruidenmengeling; aangezien ik enorm graag kook en mijn wederhelft alles enorm graag opeet past dit ook bij ons als koppel.

En nu, aftellen naar de grote dag!

Lissa

Één reactie Voeg uw reactie toe

 1. cortebeeck els schreef:

  Lissa we wensen je alle geluk toe 🙂
  We kijken nu al uit naar je “after” verslag van de trouw….xxx

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s