Gift guide voor foodies

HALLO!

De maand december is weer voorbij gevlogen, en voor we het goed en wel beseffen zijn de feestdagen daar. Hoog tijd dus voor de laatste cadeautjes in huis te halen. In deze blogpost kan je de leukste cadeautjes voor foodies terugvinden. Maar ook wanneer je totaal niet weet wat geven zijn lekkere cadeautjes altijd een hit.

Je hebt soms personen waar het heel moeilijk voor is om een gepast cadeautje te vinden. Ik koop dan altijd iets met eten, of iets dat ik weet dat ze lekker vinden. Daar kan je tenslotte iedereen plezier mee doen!

Voor de foodlovers…

Stel een leuk pakketje samen met lekkere delicatessen of hun favoriete pralines. Het feestgamma van Lidl heeft momenteel heel veel leuke dingen voor een zachte prijs. Hun delicieux gamma bevat onder andere mooie doosjes pralines, schattige potjes honing en een leuke tea gift box. Deze producten kosten allemaal minder dan 5 euro.

Je kan ook iets kopen wat ze niet zo snel voor zichzelf zullen kopen; zoals een mooie doos van hun favoriete luxe pralines zoals het gamma van Charbonnel et Walker, te koop via deze link bij Bijenkorf. (Prijzen tussen 7 euro en 30 euro)

Voor de brunchlovers…

Geef eens een zelf samengestelde brunchbox dit jaar. Je kan een mooie mand of zak vullen met allemaal leuke producten om een heerlijk ontbijt of brunch op tafel te zetten. Voeg hierbij nog een kaartje met enkele bijpassende recepten en benodigdheden en je hebt het perfecte low budget cadeau!

Mag het al eens iets meer zijn? Voeg er dan nog leuke tassen aan toe of een mooie serveerplateau. Zorg ervoor dat er altijd iets leuks bijzit dat ze kunnen hergebruiken.

In deze brunchbox:

Voor de mannelijke foodies…

Naast een leuke fles whiskey, gin of de laatste nieuwe BBQ benodigdheden is het ook wel leuk om jouw man dit jaar met iets anders te verrassen. Hemd voor hem heeft ook dit jaar weer leuke cadeaupakketjes, perfect voor mannen die houden van goed eten en drinken en dit vooral in stijl willen doen.

3 paar sokken van Happy socks : 26,95 euro

Via deze link kan je nog andere leuke cadeau pakketten vinden. Zo heb je ook pakketten met een reep Tony’s chocolonely bij of met een dopper waterfles .

Voor de échte foodies…

Geef een abonnement cadeau op hun favoriete kookmagazine, zoals bv. Foodies. Zo hebben echte keukenprinsessen een heel jaar door alle kook-bak en foodinspo die ze maar willen.

Foodies magazine abonnement vanaf 15 euro.

Fijne feestdagen!

Lissa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s